Zijn jouw sessies saai eentonig frustrerend eenrichting redelijk oké ?

Kom dan naar een grote werkvormendag!

Onze inmiddels bekende Grote werkvormendag is een ervaringsgerichte trainingsdag met tips, tricks, templates én concrete werkvormen die jij kunt toepassen op jouw werkvloer! Maar vooral ook een dag waarop je heerlijk kunt lachen, leren én de tijd omvliegt. Wij laten zien dat het kan!

Het programma

Een Grote Werkvormendag staat bol.. heel bol! Bol van allerlei toffe en bewezen effectieve werkvormen. Werkvormen gericht op verbondenheid, creativiteit en energie. Uiteraard nemen we je ook mee in het theoretische fundament achter deze effectiviteit. Met dit fundament heb je een geweldig toetsinstrument om al jouw sessies meer impact te laten maken.

Wij organiseren de Grote Werkvormendag voor iedereen die samenwerking, energie en betrokkenheid in teams, op school of bij interne en externe sessies wil stimuleren. Ben jij die organisatieprofessional, docent of (beginnend) trainer/facilitator die gelooft in speelkracht? Doe dan mee!

Jouw opbrengst

Wanneer

Tijd: 10.00 – 16.30 (online tot 16.00)

Omdat we er een interactieve dag van maken met veel persoonlijk en onderling contact zijn er maximaal 30 plekken. Mocht je een plek hebben maar alsnog verhinderd blijken dan verzoeken wij je om zelf vervanging te regelen. Annuleren of verzetten is helaas niet mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat alle plekken goed worden benut. 

Definitieve locaties volgen…

Kosten

De kosten van een Grote Werkvormendag zijn € 289,00 p.p. excl. btw. Dit is inclusief een verrassende tas vol leuke sessiematerialen, geheel verzorgd met drankjes, hapjes, lunch én een uitgebreid, digitaal werkvormenboek.

De kosten van een ONLINE Grote Werkvormendag zijn € 225,00 excl. btw. en vindt plaats via Zoom. Dit is inclusief een verrassend pakketjes vol handige (sessie)materialen én een uitgebreid, digitaal werkvormenboek. Zomaar in je brievenbus! 

0
professionals gingen je al voor