Over ons

Wij van Sessiemakers helpen jou en je organisatie om je team, je vergaderingen, bijeenkomsten en events leuker én effectiever te maken. En daar zetten wij met heel veel energie en enthousiasme onze speelkracht in.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat spelen niet op hoeft te houden na de kindertijd. Ook als we volwassen zijn mogen we spelen. Zelfs als professional mogen we spelen. Hoezo? Omdat dat spelen ons werk veel effectiever kan maken. Waarom? Lees hier beneden gauw verder!

Spelen met collega’s om een fundament te leggen van verbinding en veiligheid. Spelen met kennis en theorie om deze ook echt te  laten landen en te gaan toepassen. Spelen met met vraagstukken in de organisatie om tot nieuwe ideeën en oplossingen te komen.

Met alles kan professioneel gespeeld worden. Dat laten wij jou graag ontdekken tijdens onze online en offline workshops, (inspiratie)sessies en volledige trainingstrajecten.

De trainers

Hanneke Geurts – eigenaar en trainer/facilitator

“Het is mijn passie om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen.”
Waar we als kind geboren zijn met onwijs veel creativiteit, nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang, hebben we het gaandeweg in het volwassen worden steeds verder weg gestopt. In mijn ervaring als docent basisonderwijs en manager kinderopvang heb ik mogen ervaren hoe gekaderd individuen en groepen omgaan met wat het systeem van ze verwacht. Bijeenkomsten maken veel meer impact als we rekening houden met waar we eigenlijk allemaal veel blijer van worden. Het toevoegen van energie, meer interactie en verbinding onderling, verrassende werkvormen, meer dynamiek, een doordacht plan met opbrengst (zonder beren op de weg), DAT zorgt voor impact en maakt je bijeenkomst effectief en leuk!

Kim Hendriks – eigenaar en trainer/facilitator

“Play is the brains favourite way of learning!”
Wat vind ik het leuk om jou te laten ervaren hoe belangrijk speel- en verbeeldingskracht zijn. Ook op de werkvloer. Juist op de werkvloer! Daar waar creatie, innovatie en lerend vermogen aan de orde van de dag zijn. Daar is het ontzettend belangrijk hoe we als team ten opzichte van elkaar staan. Hoe we gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Hoe we met elkaar communiceren. Hoe we onze overlegmomenten ten volste benutten. En dat kan en mag met meer interactie, speelsheid en een vleugje creativiteit. Waarom dat werkt? Daarvoor kom je in de fascinerende wereld van het brein. Kortgezegd: hoe meer je alle(!) onderdelen van het brein kietelt, des te meer ben je in staat om te leren en te creëren. In onze trainingen vertel ik je er graag meer over!

Anke van Horne – workshopleider Visual thinking en Visueel vertaler

Ellen Spanjers – workshopleider Creatief denken & LEGO serious play