Workshop Activerende werkvormen

Online en offline komen we dagelijks, wekelijks, maandelijks bij elkaar. Voor teamoverleg, intervisie, rapportages, trainingen, beleidsdagen, heidagen, workshops en ga zo maar door. 

En dat gebeurt (noodzakelijk of bewust gekozen) vaak online. Wij geloven dat ‘online’ voor altijd onderdeel zal blijven van de dagelijkse bedrijfsvoering. Maar alles wat je leert in deze workshop, kun je óók toepassen in een fysieke setting.

  

Maar zorg je nu voor een efficiënte en effectieve (online) sessie? 

Hoe houd je het leuk en iedereen betrokken? 

Hoe houd je verbinding met elkaar én met het thema? 


Doe mee op 12 april van 13.00 – 16.30 of plan een in-company workshop en ervaar dit alles tijdens een online of fysieke workshop ‘Activerende werkvormen’!

haal meer uit meetings en sessies
Leer en ervaar activerende werkvormen

De trainers van Sessiemakers zullen jou en jouw collega’s op 12 april, tijdens een 3,5 uur durende (Zoom)sessie laten zien én ervaren hoe je energie en interactie kunt brengen in online/offline meetings en bijeenkomsten. Hoe start en betrek je alle deelnemers vanaf moment 1? Hoe creëer en hou je energie in je meeting? Hoe stimuleer je interactie? Hoe zorg je voor verbinding? Dat én nog veel meer ontdek je in onze sneltrein tijdens deze direct toepasbare en interactieve workshop! 

 

Geen energieslurpende, saaie of ineffectieve meetings meer.. maar energie in de tent!

 

Why?

Waarom wij jou tips, tricks en tools willen geven om de kracht van online/offline sessies te ervaren? Dit levert het je op!

  • In verbinding met elkaar de werkvormen ervaren = win win!
  • Een fundament om voor altijd meer winst te halen uit die sessies
  • Actieve sessies waar toehoorders veranderen in deelnemers.
  • Handvaten om dit online en offline aan te kunnen pakken op een laagdrempelige manier.
  • Deze workshop is inclusief digitaal naslagwerk met een variatie aan werkvormen. 

 

Waar, wanneer en door wie wordt deze workshop gegeven?
Via ZOOM organiseren we op 12 april van 13.00 – 16.30 een workshop Activerende Werkvormen. De trainers/facilitators zijn Hanneke Geurts en Kim Hendriks. Uiteraard bepalen we de datum en het gewenste tijdstip bij in-company in overleg.

 

 

In-company combinatie en vervolgopties:

We adviseren om deze workshop te combineren met een workshop Digitale Tools van 3 uur of een aangepaste oefensessie in een kleine groep (binnen 2 weken na afloop) om het geleerde ook zelf te ondergaan om echt toe te gaan passen in de eigen praktijk. Ook worden er persoonlijke vragen en casussen doorgenomen zodat je advies op maat ontvangt. Er zijn nog meer vervolg opties in inspiratie, oefening en coaching om eventueel in door te pakken. Daar gaan we samen over in gespek.

Doe mee!

We hebben weer een online Workshop Activerende Werkvormen voor jullie klaarstaan! Op 12 april organiseren wij van 13.00 tot 16.30 via ZOOM een interactieve en energieke sessie waar je voor slechts €145,- excl BTW aan deel kunt nemen. Ben jij erbij?

in-company? Vraag een vrijblijvend gespek aan

Wil je weten of deze workshop past voor jullie organisatie? Neem contact met ons op en we plannen een vrijblijvend gesprek. Daarin kijken we naar de wensen en leerbehoeftes en bepalen we samen wat de mogelijkheden zijn. 

Neem contact op via ons contactformulier of bel met de Sessiemakers via 085-0600942.

900
professionals gingen je al voor