HAAL MEER UIT JEZELF EN JE SESSIES MET
ONZE MINITRAINING
"ENERGIEKE EN EFFECTIEVE SESSIES"

Koop de training voor slechts €139*

Leer in eigen tijd en op eigen tempo hoe je met eenvoudige quick wins meetings, trainingen en bijeenkomsten écht anders kunt maken. Meer energie, meer interactie, meer resultaat!

is deze training voor jou?

Deze mini-training is voor iedere professional die geregeld kleine of grote bijeenkomsten moet leiden. Of het nou als procesbegeleider, teamleider, facilitator, trainer, docent, voorzitter of manager is. Daar waar er meer dan 3 mensen bij elkaar komen is er sprake van ‘een sessie’ en dus… kans op meer interactie, energie en effect.

Ervaar het hoe het anders kan!

“Ik kreeg allemaal appjes hoe goed de dag was! Zo fijn!”   Dat stuurde één van onze opdrachtgevers ons na afloop van een teamdag die ze had georganiseerd. En dat is precies waar we het voor doen: succeservaringen creëren. Zodat je gaat ervaren hoe het anders kan. Collega’s die gemotiveerd hebben samengewerkt en energiek je meeting verlaten. Opdrachtgevers die blij zijn met alle concrete input die is opgehaald tijdens participerende bijeenkomsten. Deelnemers die écht iets geleerd hebben tijdens je trainingen. Welke doelstelling je ook hebt, deze is te bereiken mits je je sessie goed aanpakt. Kost het tijd? Jazeker, maar de groeicurve is stijl hoor. Met onze training zet je razendsnelle stappen:

Grote werkvormendag - Sessiemakers
Mini-training energieke en effectieve sessies
Grote werkvormendag - Sessiemakers

Dit ga je leren!

Om effectieve meetings, bijeenkomsten en andere sessies te draaien kun je aan heel veel knoppen draaien. Wij nemen je mee in diverse belangrijke knoppen waar je voor én tijdens sessies aan kunt draaien:

Wij nemen je mee in alle beginselen met heldere video’s, tutorials, templates en oefeningen op ons kleurrijke trainingsbord voor slechts 139 euro!* 

De training volg je geheel op eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. En heb je vragen? Op het werkbord vind je de mogelijkheid om deze te stellen aan ons en je mede-deelnemers. Bekijk hier alvast de veelgestelde vragen.

*Excl BTW

Deze mini-training is echt iets voor jou!

Onze mini-training staat bol! Bol van tips, tricks, templates en tutorials. Overgoten met ons eigen sausje:  lekker praktisch, enthousiast gebracht en afgetopt met een toefje humor op z’n tijd. Hiermee maken we leren leuk. Zodat jij ook écht stappen gaat zetten.

Onze pilot-training eind 2021 scoorde maar liefst een 8,7! Hoe tof! En daarom hebben we deze flink uitgebreid (eerdere deelnemers hebben dus ook nu nog genoeg te lezen en leren).

“Mijn grootste winst? Het leren kennen van Jamboard en hoe ik met eenvoudige dingen meer kan bereiken zoals muziek méér inzetten (en hoe ik dit online kan doen). Plus natuurlijk veel nieuwe interactieve werkvormen die ik direct kan toepassen in mijn trainingen, zowel online als fysiek: top!” 

Deelnemer pilot 2021.

Volg alvast 1 les gratis!

In het thema Illustrators leer en lees je alles over deze zeer onderschatte maar hoogst effectieve type werkvormen. Met illustrators creëer je in 1 klap urgentie en aandacht voor de boodschap die jij graag wil overbrengen. Wat je gaat lezen, leren en kijken:
  • wat zijn illustrators en waarom zijn ze zo effectief?
  • wanneer en hoe zet ik ze in?
  • wat zijn onze favorieten?

Benieuwd naar deze online mini-training? Neem een kijkje op ons kleurrijke trainingsbord en volg alvast 1 les gratis!

Mini-training energieke en effectieve sessies

Sessiemakers Kim en Hanneke

Als trainers ervaarden wij het al heel gauw: als je wilt dat er écht iets ontstaat in je trainingen en bijeenkomsten, dan heb je daar iets voor te doen. Ja jij, degene die voor de groep staat. Het is aan jou hoe de sfeer is, wat de mate van interactie is en welk resultaat er wordt behaald. Spannend? Zeker! Maar het goede nieuws is: dat kun je leren!

 

Wij hebben ons de afgelopen 5 jaar geschoold en ontwikkeld in de wereld van actieve en energieke sessies. Met als belangrijkste tools in onze gereedschapskist: activerende werkvormen. Dé manier om jouw suffe en saaie sessies om te toveren tot interactieve, effectieve energiebrengers. Wil je hier stappen in zetten? Doe dan mee met onze mini-training!

Ervaring

Wij trainen en faciliteren al 5 jaar voor de tofste overheden, bedrijven en organisaties! Met al deze online en offline ervaring hebben we onze laagdrempeligste en meest effectieve leringen in deze mini-training gestopt om jou te helpen in het neerzetten van effectieve en energieke sessies. Let’s go!

Een greep uit de organisaties waar al mogen trainen en/of faciliteren:

“Sinds ik regelmatig een training volg bij Sessiemakers sta ik met meer zelfvertrouwen voor de groep en leer ik steeds meer hoe ik bijeenkomsten kan vormgeven die de juiste balans hebben in effectiviteit, impact en dynamiek. Zodat ik ook échte ‘sessiemakerssessies’ kan gaan geven in mijn locatie.”

 

Maartje de Jong – Eigenaar Roots Inspiratielocatie

“Heldere communicatie en instructies, veel geleerd met een lach. De passie en het enthousiasme spat van het scherm!”

 
Evelien Wijnhoven

Jij doet toch ook mee? Meld je nu direct aan.

Veelgestelde vragen

De training blijft een jaar voor je beschikbaar.

Zeker niet. De inhoud is 80% nieuw en de overige 20% die in de eerdere mini-training zat hebben we doorontwikkeld. Je vindt dus volop nieuwe vulling.

Yes! Wij houden niet van saaie systemen dus daarom is onze training te vinden op Miro waar je zelf rond kunt wandelen en lezen/bekijken wat je wil.

Drop ze op het werkbord voor feedback vanuit ons en je mede-deelnemers. Je hebt een jaar toegang.

Lastig te zeggen. Waar de ene er doorheen vliegt en doet aan ‘cherrypicking’ zal een ander braaf alles lezen, kijken, opdrachten maken en oefenen. Tel op een totaalinvestering van 5 – 15 uur afhankelijk van je eigen commitment en inspanningen.