mini training

Verhoog het effect door meer
interactie, energie en dynamiek!

Organiseer jij regelmatig meetings, sessies of andere bijeenkomsten? En geloof jij dat je het als trainer/sessiebegeleider anders moet doen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Wij helpen professionals om hun online en offline bijeenkomsten, sessies en trainingen leuker, interactiever en effectiever te maken. Middels de inzet van activerende werkvormen, digitale tools en dynamische settings kan iedereen de energie erin houden.

 

Maak van toehoorders echte deelnemers en krijg echt concrete opbrengst. En dat doen we op onze alom bekende manier: met veel energie, enthousiasme en soms een beetje eigenwijsheid. Bloedgroep E zou je kunnen zeggen!

Ontwikkel je vaardigheden in 3 uur tijd

Wat het je kost?

3 maanden toegang voor 75,- excl BTW en 3 uur van je tijd.

Precies! Een kleine investering voor grootse ontwikkelingen. Doe mee met onze mini-training en bepaal zelf wanneer en op welk tempo jij je gaat ontwikkelen. De mini-training is opgebouwd uit een aantal thema’s met kleine blokken. Je kunt ieder blokje stoppen en oppakken wanneer het jou uitkomt. Even een kwartiertje inspiratie tussendoor? Een avondje volledige concentratie? Of een thema per week, jij bepaalt!

Have a sneak peak and decide 😉

ik ben overtuigd!

YES! Jij gaat meedoen met onze mini-training en je gunt jezelf de tijd en ruimte om te mogen ontwikkelen. Op naar leukere, plezierige, ontspannen maar vooral ook impactvollere sessies! Klik hieronder op de knop en ga gelijk aan de slag. Alle informatie krijg je in de opvolgende mail en natuurlijk jagen we je de komende dagen een beetje aan om er alles uit te halen. Succes!

1100
professionals gingen je al voor