Gratis mini-training

Ontwikkel je faciliteerskills in 5 dagen

Ben je het zat dat je sessies niet opleveren wat je had gewild? 

Ben je klaar met het draaien in rondjes en altijd dezelfde mensen aan het woord? 

Wil jij van ‘stoffig en saai’ naar ‘energiek en effectief’? 

We organiseren van 3 t/m 7 april weer een gratis mini-training waarin je snelle stappen kunt zetten als het gaat om het begeleiden van attractieve sessies.

Leerzaam, laagdrempelig en leuk!

In al die jaren dat we bezig zijn hebben we al vele Sessiemakers opgeleid. Met onze workshops en trainingen zorgen we ervoor dat sessies en bijeenkomsten veranderen van ‘stoffig en saai’ naar ‘energiek en effectief’. Vraag aan jou: hoe is dat voor jou? Hoe gaat het bij jou op de werkvloer? Ben je tevreden over jullie samenkomsten? Of kan het beter? Efficiënter? Leuker?

 

We geloven dat al het goede begint bij het zetten van een eerste stap. En die bieden wij jou. Een zeer praktische mini-training speciaal voor (organisatie)professionals die regelmatig sessies en meetings moeten vormgeven en uitvoeren. We beloven je: we maken het leerzaam, laagdrempelig én leuk!

Ruim 550 deelnemers gingen je voor!

Wat kun je verwachten?  
Iedere dag valt er een mailtje in je mailbox. Deze leidt naar ons kleurrijke trainingsbord waar dagelijks een nieuw thema zichtbaar is. Je gaat op een actieve manier zien, lezen en ervaren wat er nodig is om energiekere en effectievere sessies te draaien.

  • We nemen je mee in de basisbeginselen van het faciliteren/begeleiden van sessies
  • Je ontvangt enkele werkvormen die inzetbaar zijn in tal van sessies
  • Je wordt verrast door eenvoudige, direct-toepasbare quick wins

Wil jij het anders gaan doen? Doe dan mee met onze 5 daagse. Inschrijven doe je met een klik op de knop hierbeneden.

“Mijn grootste inzicht is tevens een bevestiging: pas de werkvormen goed aan in het kader van de doelstelling en verwachtingen, maar schroom niet flexibel te zijn als de deelnemers hierom vragen tijdens de sessie. Vragen kan letterlijk zijn, maar kan ook zichtbaar zijn in hun reacties en non-verbale communicatie.

 

Dank voor de inspiratie!” 

 

Deelnemer februari 2023