gratis download

Wat er nodig is om je brein te stimuleren voor een creatieve brainstorm.

In een eigentijdse organisatie is men altijd op zoek naar nieuwe, goeie ideeen. En dus worden er kleine of grote creatieve momenten belegd. En dan moet het gebeuren! Maar… er gebeurt weinig. Er komen te weinig en te weinig écht goeie ideeën op tafel. Frustrerend! 

Pak het eens wat anders aan! Investeer tijd aan de voorkant van een creatieve sessie of brainstorm en dit betaalt zich aan de achterkant uit. Hoe je dat doet? Dat lees je hier!

Maar je kunt nog meer!

Goed bezig dat je hier het PDF ‘Creatieve Mindset’ download! Want daarmee kun je zelf al hele essentiële stappen zetten om te komen tot innovatieve output. Niet met een uurtje brainstormen met collega’s ‘zoals we dat altijd doen’ maar met de juiste mindset!

 

Want je herkent het vast:

  • Diezelfde mensen aan het woord die altijd maar hun ideeen door proberen te drammen (al dan niet met eigen belang…)
  • Heel veel post it’s volgeklad met ideeen die we al vaker bedacht hebben maar ‘waar toch niets mee gaat gebeuren’.
  • Brainstormen met het continu wegslaan van idea killers als ‘ja maar daar hebben we toch geen geld, tijd of draagvlak voor’…

YES! Dat kan anders 🙂

Trakteer jezelf, maar vooral jouw collega’s, op een workshop Creatief Denken op jullie eigen locatie en laat ons helpen om van bovenstaande punten af te komen. Zodat je alleen nog maar tot nuttige, energieke en waardevolle brainstorm sessies komt. Die je voortaan zelf kunt gaan organiseren want jij weet dan precies hoe dit moet! En…collega’s snappen waarom het zo moet.

 

Dus, check snel hier onze in-company pagina en bekijk de workshop mogelijkheden voor jouw organisatie.