Dynamisch faciliteren

Hé (organisatie) professional! Organiseer jij regelmatig online/offline meetings, sessies of bijeenkomsten? Dan herken je dit vast:

Wij als facilitators herkennen al deze uitdagingen maar al te goed. Wij kwamen ze ook tegen (en stiekem komt het nog wel eens voor hoor). Maar met behulp van bewezen tips, inzichten, templates en effectieve werkvormen kun je veel van bovenstaande problemen tackelen. In onze training leer je op een (inter)actieve manier hoe jij snel stappen zet om jouw sessies, trainingen of bijeenkomsten leuker én effectiever te maken. En wie weet word jij dé inspirator en aanjager binnen de organisatie!

Dynamisch faciliteren

Doe mee aan onze dynamische facilitatietraining!
Ervaar de kracht van de online/offline wereld en sta zélf krachtiger voor de groep! Hoe maak jij al die sessies en bijeenkomsten efficiënter, effectiever én leuker? 

Denk aan teamoverleggen – brainstormsessies – innovatiesessies – netwerkbijeenkomsten – trainingen – lessen – externe bijeenkomsten – thema bijeenkomsten – workshops.

Volg ons laagdrempelige, praktische programma en leer in 4 maanden tijd om online en offline sessies om te toveren tot actieve sessies met effectieve resultaten! Voor maar €1.225,- excl btw ga jij samen met ons leren, lachen, oefenen, struikelen, opstaan en groeien!

Heb je interesse? We hebben momenteel nog geen data gepland en werken met een interesselijst. Stuur een mailtje naar hallo@sessiemakers.nl en dan houden we je op de hoogte!

Wat ga je leren?

Een offline kick-off én afsluiter

Voor ons erg belangrijk: het vormen van een groep. Een groep van professionals die elkaar wil helpen, die samen kunnen lachen en leren én samen fouten kunnen maken. Deze sfeer zorgt voor een optimale leerervaring. En daarom trappen én sluiten we samen af. Niet online maar lekker live op een toffe locatie. Laat je verrassen!

4 online trainingssessies

Wij geloven inmiddels in de kracht van online sessies, maar dan wel mét interactie en verbinding met onze deelnemers. Daarom zijn onze online sessies altijd LIVE en dus samen met jou. Op 4 momenten nemen wij jou mee in tal van facetten van dynamisch faciliteren: sessiedesign, werkvormen, ondersteunende tools etc.

1 online feedback- sessie sessiedesign

In een groepje van maximaal 4 personen gaan we dieper in op jouw sessies. We kijken naar de opzet, de variatie in werkvormen de tijdsplanning, tools, ruimte voor interactie en energie, vervolgstappen en een plan B (en C). We nemen alles samen door zodat jij een sessie hebt die staat als een huis!

1 offline oefenmiddag

Jazeker, in alle sessies ga je tal van werkvormen ervaren maar voor een goede leerervaring is het belangrijk om ook zélf aan het roer te staan. Tijdens de oefensessie krijg je de kans om in kleine setting werkvormen te leiden. Dus doe die energizer, kennismaker of evaluerende oefening en krijg directe feedback van je mede-cursisten.
En naast deze momenten...

Stel je vragen!

Je krijgt bij aanvang van deze blended training toegang tot ons online platform. Hier vind je alle trainingsmaterialen én optionele opdrachten. Tussen iedere live bijeenkomst heb je de tijd om de vergaarde kennis toe te passen op een eigen casus en natuurlijk kun je daarvoor feedback vragen. Wij staan 4 maanden lang voor al je vragen klaar!

E-books, tutorials én templates

Op ons online platform vind je veel. Heel veel. Een instructie van Jamboard, Miro, Mentimeter? Got it! Een instructie op het aanmaken van breakout-rooms? Yes, die is er! Een template van een sessieplan/draaiboek? Jazeker! Een e-book vol met activerende werkvormen? Tuurlijk! Onze databank is inmiddels enorm (handig)!

Een materialenpakket!

Wij kunnen niet zonder trainingsmaterialen. En jij na deze training ook niet. We laten jou optimaal van start gaan met onze sessietas. Vol met handige en leuke sessiematerialen die je in kunt zetten in iedere meeting, brainstorm of andere bijeenkomst. Je ontvangt tijdens de kick-off.

Wat is het resultaat van dit programma?

Wie ben jij
Jij bent geen professionele facilitator maar je organiseert vanuit jouw functie regelmatig bijeenkomsten, leidt vergaderingen, doet aan procesbegeleiding of bent beginnend trainer. Je vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen op online en/of offline vlak én je ziet het zitten om wellicht een aanjagende rol binnen je organisatie te vervullen. Je bent pragmatisch en houdt van ‘learning by doing’. Ook geloof je in ‘learning by having fun!’ 

Het is handig als je een actuele casus hebt, maar een fictieve casus kan ook. Ook vind je het leuk om je mededeelnemers te leren kennen en op interactieve en energieke manier te leren.

Dynamisch faciliteren

Heb je interesse? We hebben momenteel nog geen data gepland en werken met een interesselijst. Stuur een mailtje naar hallo@sessiemakers.nl en dan houden we je op de hoogte!

Vragen? Stuur een mailtje naar hallo@sessiemakers.nl  en we nemen contact met je op. Je mag natuurlijk ook zelf bellen: 06-4209 4201 (Kim).

1100
professionals gingen je al voor